holland.jpg  spaans.jpg

admin

augustus 15, 2013

Dam tot Damloop 2013

Bemachtig jij één van de 55.000 startbewijzen voor de 29e Dam tot Damloop? Dan sta jij zondag 22 september met enkele absolute wereldtoppers op de Prins Hendrikkade in het centrum van Amsterdam om via de IJtunnel 10 Engelse Mijl af te leggen naar hartje Zaandam! Aangemoedigd door 250.000 toeschouwers en tientallen live muziekoptredens, die garant staan voor een enorme happening. Iedereen is welkom van jong tot oud. Doe samen met jouw collega’s mee aan de Businessloop of schrijf je met jouw vrienden en familie in voor het individuele loopprogramma met niet alleen een 10 Engelse Mijl (16,1 km), maar ook een 4 Engelse Mijl (6,4 km), Run2Day Ladies Damloop en Mini Dam tot Damlopen voor kinderen!

De Dam tot Damloop is samen met de Dam tot Dam Wandeltocht en Dam tot Dam FietsClassic onderdeel van het Dam tot Dam weekend, waarin Le Champion ruim 75.000 sporters in beweging zet!

Ben jij van plan de Dam tot Dam te gaan loop, daag jezelf dan uit om te lopen voor Hands4HOME. Laat jezelf sponsoren door je familie, vrienden, kennissen, collega's, maakt niet uit, maar haal uit jouw sportieve prestatie het beste voor Hands4HOME!