holland.jpg  spaans.jpg

admin

november 23, 2013

Zaans Running Dinner

running_dinner.jpgHet Thuis Front Team (TFT) van Sander, Esther en kinderen Maarseveen maakt je warm voor de volgende activiteit: Een Zaanse wandeltocht (ongeveer 5 kilometer) langs diverse adressen waar je verwelkomd wordt met een overheerlijk gerecht. Een origineel avondje uit!

Datum:        Zaterdag 14 december

Locatie :      In Zaanstad, regio Koog-Zaandijk.

Tijdstip :      Tussen 16.30 - 22:00 uur

Bij dit ‘running dinner’ geniet je op een unieke manier en op ongedwongen wijze van een heerlijk diner. Elke gang van het meergangen diner wordt genuttigd op een andere locatie, bij familie en vrienden van de familie Maarseveen thuis. Waar je gaat eten, blijft nog even een verrassing. Het is de bedoeling om in groepjes van 6-8 personen te gaan wandelen. Op elke locatie zal een gezinslid van de familie Maarseveen aanwezig zijn om iets te delen over Ethiopië.   

O.a. op deze manier wil het TFT aandacht vragen voor het werk dat de familie Maarseveen namens de Stichting Hands4HOME in Ethiopië gaat doen.

Bij voorkeur geef je je per groep(je) op (leuk met vrienden en/of vriendinnen, bijbelstudiegroep, collega’s etc.), maar ook individuele deelnemers zijn van harte uitgenodigd om mee te wandelen! Wij zullen je dan bij een groepje indelen.

Je kunt het ook cadeau geven, waardebonnen zijn verkrijgbaar bij het TFT.

Opgeven kan tot en met dinsdag 10 december, vervolgens krijgt je uiterlijk donderdag 12 december informatie over de starttijd. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar tft@hands4home.nl, via Facebook (Hands4HOME) of door in te tekenen op een van de intekenlijsten (o.a. tijdens de informatieavond op donderdag 28 november).

Om deel te nemen vragen we je bij de laatste gang te geven wat je het eten en de wandeling waard vond, met een minimale gift van €15,- p.p.

Houd je van wandelen, lekker eten en gezelligheid? Wees er snel bij en schrijf je in,

vol = vol! We zien uit naar je deelname!

 

Hartelijk groet,

Het TFT van de familie Maarseveen

ZaansSchans_Winter.jpg